Hakkımızda

Nesim Aslan   1990 da  ticari hayatına  Ukrayna  ve Rusya  ve doğu  bloku  ulkelerine  ihracat  yaparak başladı.bütün  bilgi  birikimini deneyimlerini  değerlendirmek  için Atlantik gıda Teks.İnş Nakl. San.Dış Ltd.Şti  kurma  kararı  aldı.

Firmamız    Nesim  Aslan  ve   Alex  V. Kryukovsky   tarafında   2005  yılında  kuruldu.   Ukrayna  Merkezli  bir  firmayız.Ukraynada  iç  piyasa parekende  ve toptan  kuru gıda  dağıtımı yapan   en buyuk  firmalarından  biridir. Ukraynada   faaliyete  olan fabrikamızda  Ayçekirdeği içi dünya  geneline   üretim yapmaktadır .

Ukraynadan   ithal  ettiğimiz  ve  iç  piyasaya  sunduğumuz  ürünler  şunlardır.   Ayçekirdeği içi, Ayçekirdeği, kabak çekirdeği, Ukrayna  cevizi,  sarı bezelye ,kuru fasulye  ,pelet  gibi  ürünlerdir.

Vizyonumuz ve Misyonumuz

Kalite kontrol belgeleri çalışma, kalite ve güvenlik doğrulayan, hammadde temini için numune alma aşamasında oluşur.Geleneksel olarak, çalışma sezonu başında yeni çizgiler veya bitkilerin tanıtılacak. iyi haber Buhler Sorteks Ltd, Birleşik Krallık’tan tarama donanımları satın almak hattı gibi ikinci hizmet edebilir. Firmamız tarafından satın alınan modeli bize sektöründe rakipleri arasında öne çıkmasını sağlayan son teknoloji INGAS kamera, Ukrayna’ya ilk teslimatı. Bu yıl, tam otomatik üretim işgücü maliyetlerini azaltır ve yakından üretim sürecini izlemek ceviz, çekirdek elde etmek . üretim uluslararası sertifika ISO 9001 sertifikasına sahiptir. yakın gelecekte şirket – bir bahçe sazhantsev Dikim aşılı ceviz. Ayrıca, uluslararası sertifika ISO 22000 konusu yargılamanın tasdik gelecek yıl planı.